PERFORMANCE ART, ACCIONS

 

 Performances, art d'acció on el públic és beneficiari, no espectador.

 

 

PERFORMANCES, ART D'ACCIÓ:

2015 "ESCOPETA 799, ES EL MOMENTO DE PEGARSE UN TIRO"  La Grey. Tarragona.

2014 "COQUES PER MATAR LA FAM", The Grey Square, Tarragona.

2013 "COQUES PER MATAR LA FAM", Can Castells Centre D'Art, Barcelona.

2010 "LA LLUM", Acció a la sala Domènec i Estapà. Sant Esteve de Sesrovires.
2009 "Carro Poètic" premiada al ABIERTO09 en la modalitat de Performance per a la 35 Edició del Festival Internacional de Teatre Contemporani de Lazarillo que es realitza a Manzanares. Ciutat Real.
2008 Acció; "TRES IDEES SOBRE LA GUERRA" en el marc de "2 minuts per la guerra" a Alcalà de Xivert, Mercat solidari a favor de Metges sense Fronteres Alcossebre. València. Edició en DVD.
2007 Acció: "ACCIÓ D'EXPLICAR UNA ACCIÓ" (amb partitura a càrrec de Carlos Pina), al Festival Internacional de Performance de Barcelona.
2005 Galeria d'art La interior Bodega, Barcelona. Acció "L'ESPERIT DE LA TELEV ISIÓ".
2004 La Casa Encendida, Madrid, eBent'04 Accció "L'ESPERIT DE LA TELEVISIÓ" Festival Internacional de performance de Barcelona. Catàleg · Centre Internacional de Poesia de Marsella, França. Acció / exposició, "CARRO POÈTIC". Catàleg. Carro poètic
2002 Fira Internacional d'Art de Barcelona, ARTEXPO, Representant a la galeria Carme Espinet. Obres de marbre i l'acció: "Polaroids Poètiques". Catàleg. · Universitat Autònoma, Facultat de Filosofia i Lletres de Barcelona, Acció, SENSE-DE MANAR. Desembre de 2001 fins a gener de 2002 Kassumai, Acció, LA MORT, Barcelona.
2001 "PARA QUÉ SIRVE UNA PERFORMANCE" Tinta Invisible, Barcelona, 2001.

"VISIONS DE FUTUR", Can Felipa, Acció-exposició. Barcelona. Catàleg · Discoteca Trauma, Acció;"Pesadumbre" , Barcelona, 2001.05.09. · Goethe Institut, Recital de la Ursonate de Kurt Schwitters; amb Pere Sousa, Joan Casellas, Xavier Moreno, Àngel Pastor, Joan Simó, Maria Cosmes i Carlos Pina, Barcelona · Convent de Sant Agustí. Acció: ¿Per a què serveix una performance? En el marc de la presentació del llibre, L'escena alternativa actes de les trobades internacionals d'editors independents. Punta Umbría, Huelva 1994-1999 de Uberto Stabile, coordinador Exposició de publicacions independents de Catalunya · Ajuntament de Celrà, Acció, "L'estultícia", Girona, Edició en DVD. · Velòdrom d'Horta, Acció, "La llavor voladora", organitzat per LA PAPA. · Convent de Sant Agustí, actes artístics de BAC !, Acció i exposició del carro poètic al convent. Espai Bocanord, Acció / cloenda del 1r Festival Internacional de Performance de Barcelona.
2000 Teatre Abaixador 10, Recital i creació de l'escenografia de la Ursonate de Kurt Schwitters, amb Pere Sousa, Joan Casellas, Xavier Moreno, Àngel Pastor, Joan Simó, Maria Cosmes i Carlos Pina, Barcelona.
1999 Acció, "URNA" en el marc del Document / acció de Joan Casellas a Can Felipa, Barcelona.
1995 "DIBUIXOS DURS DIBUIXOS TOUS" A Sant Boi de Llobregat.
Barcelona

CONTACTE MANUEL MORALES obrasmorales@yahoo.es