PERFORMANCE ART, ACCIONES

 

 Performances o arte de acción en donde los asistentes ya no son público sino beneficiarios.

 

 

PERFORMANCES, ART D'ACCIÓ:

2015 "ESCOPETA 799, ES EL MOMENTO DE PEGARSE UN TIRO"  La Grey. Tarragona.

2014 "COCAS PARA MATAR EL HAMBRE", The Grey Square, Tarragona.

2013 "COCAS PARA MATAR EL HAMBRE", Can Castells Centre D'Art, Barcelona.

2010 "LA LUZ", Acción en la sala Domènec i Estopà. Sant Esteve de Sesrovires.
2009 "CARRO POÉTICO" premiada al ABIERTO09 en la modalitdad de Performance en la 35 Edició del Festival Internacional de Teatre Contemporaneo de Lazarillo que se realiza en Manzanares. Ciudad Real.
2008 Acción; "TRES IDEAS SOBRE LA GUERRA" en el marco de "2 minutos pera la guerra" en Alcalà de Xivert, Mercado solidario a favor de Médicos sin Fronteras. Alcossebre. València. Edició en DVD.
2007 Acció: "ACCIÓN DE EXPLICAR UNA ACCIÓN" (amb partitura a càrrec de Carlos Pina), al Festival Internacional de Performance de Barcelona.
2005 Galeria d'art La interior Bodega, Barcelona. Acción "EL ESPIRITU DE LA TELEVISIÓN".
2004 La Casa Encendida, Madrid, eBent'04 Accció "L'ESPERIT DE LA TELEVISIÓ" Festival Internacional de performance de Barcelona. Catàleg · Centre Internacional de Poesia de Marsella, França. Acció/exposició, "CARRO POÈTIC". Catálogo.
2002 Fira Internacional de Arte de Barcelona, ARTEXPO, Representanddo a la galeria Carme Espinet. Obras de mármol y la acción: "Polaroids Poètiques". Catàleg.  Universitat Autònoma, Facultat de Filosofia i Lletres de Barcelona, Acció, SENSE-DE MANAR. Desembre de 2001 fins a gener de 2002 Kassumai, Acció, LA MORT, Barcelona.
2001 "VISIONS DE FUTUR", Can Felipa, Acció-exposició. Barcelona. Catàleg · Discoteca Trauma, Acció
;"Pesadumbre" , Ba
rcelona, 2001.05.09. · Goethe Institut, Recital de la Ursonate de Kurt Schwitters; amb Pere Sousa, Joan Casellas, Xavier Moreno, Àngel Pastor, Joan Simó, Maria Cosmes i Carlos Pina, Barcelona · Convent de Sant Agustí. Acció: Per a què serveix una performance? En el marc de la presentació del llibre, L'escena alternativa actes de les trobades internacionals d'editors independents. Punta Umbría, Huelva 1994-1999 de Uberto Stabile, coordinador Exposició de publicacions independents de Catalunya · Ajuntament de Celrà, Acció, "l'estultícia", Girona, Edició en DVD. · Velòdrom d'Horta, Acció, "La llavor voladora", organitzat per LA PAPA. · Convent de Sant Agustí, actes artístics de BAC !, Acció i exposició del carro poètic al convent. Espai Bocanord, Acció / cloenda del 1r Festival Internacional de Performance de Barcelona.
2000 Teatre Abaixador 10, Recital i creació de l'escenografia de la Ursonate de Kurt Schwitters, amb Pere Sousa, Joan Casellas, Xavier Moreno, Àngel Pastor, Joan Simó, Maria Cosmes i Carlos Pina, Barcelona.
1999 Acció, "URNA" en el marc del Document / acció de Joan Casellas a Can Felipa, Barcelona.
1995 "DIBUIXOS DURS DIBUIXOS TOUS" A Sant Boi de Llobregat.
Barcelona

CONTACTE MANUEL MORALES obrasmorales@yahoo.es